Kuchyně se představuje
Klasické recepty i moderní gastronomie
Vaříme klasická jídla, kterým věnujeme potřebný čas, dbáme na čerstvost surovin, nejlépe z lokálních zdrojů.
Stálicemi našeho jídelního lístku jsou svíčková, variace masa se zelím a domácí knedlíky nebo i domácí dezerty.
Sledujeme a používáme nové trendy gastronomie jako je:
- nízkoteplotní příprava mas ve vakuu (sous-vide)
- konfitování
- filetování a marinování čerstvých ryb
O kvalitě naší kuchyně svědčí certifikát Dobrá restaurace v programu Stezky dědictví a to, že jsme zapojeni do projektu Czech Specials aneb ochutnej českou kuchyni.
Sezónní menu spojené s výběrem vín
Každý měsíc je menu spojené s nabídkou vín jednoho z oblastních vinařství. Denně nabízíme až 11 odrůd degustačních rozlévaných vín, které vám školená obsluha ráda představí a doporučí.
Měsíc říjen s vinařstvím Kraví Hora z Bořetic