Kuchyně se představuje

Klasické recepty i moderní gastronomie

Vaříme klasická jídla, kterým věnujeme potřebný čas, dbáme na čerstvost surovin, nejlépe z lokálních zdrojů.

Stálicemi našeho jídelního lístku jsou svíčková, variace masa se zelím a domácí knedlíky nebo i domácí dezerty.

Sledujeme a používáme nové trendy gastronomie jako je:

  • nízkoteplotní příprava mas ve vakuu (sous-vide)
  • konfitování
  • filetování a marinování čerstvých ryb

O kvalitě naší kuchyně svědčí certifikát Dobrá restaurace v programu Stezky dědictví a to, že jsme zapojeni do projektu Czech Specials aneb ochutnej českou kuchyni.

Sezónní menu spojené s výběrem vín

Každý měsíc je menu spojené s nabídkou vín jednoho z oblastních vinařství. Denně nabízíme až 11 odrůd degustačních rozlévaných vín, které vám školená obsluha ráda představí a doporučí.

Měsíc prosinec s vinařstvím Horák z Vrbice


Prosincové menu Degustační vína prosinec